Neden Fiberglas Havuz Seçmelisiniz?


Güzel tasarımlar.

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı şekil ve boyut vardır. Havuz Boyutlarısatın alınabilirlik. Fiberglas havuzların sahibi olmak, vinil veya beton havuzlardan önemli ölçüde daha ucuzdur.

Hızlı kurulum – haftalar veya aylar yerine günler.

Bakımı kolay – haftada maksimum 30 dakika. Bu size rahatlamak ve havuzunuzun keyfini çıkarmak için daha fazla zaman verir.

Konfor. Fiberglas pürüzsüz, saten bir yüzeye sahiptir. Yürüme ve oturma alanları kaymaz dokuludur.

Daha düşük elektrik faturaları.

Düşük kimyasal maliyet.

Pahalı yeniden kaplama, yeniden boyama veya yeniden sıva yapma yok. Değiştirilecek pahalı astar yoktur.

Temizlemesi kolay. Kir ve yosunları bir fırça ile süpürün.

Kuvvet. Fiberglas, beton bir havuzdan 17 kat daha güçlüdür.

Ömür Boyu Yapısal Garanti*. 1950’lerde yapılan ilk fiberglas havuz bugün hala kullanılıyor. Ve fabrikadan çıktığı günkü kadar iyi görünüyor.

Kalite kontrol. Fiberglas havuzlar, sıkı kalite kontrollerine göre iç mekanlarda üretilmektedir. Arka bahçenizde beton ve vinil havuzlar inşa edildiğinden, kalite ve işçilik her havuzda büyük farklılıklar gösterir.

Hayalinizdeki yüzme havuzunu satın almaya hazır mısınız? Trakpool Havuzlarından başka bir yere bakmayın. 25 yılı aşkın deneyimimizle, ihtiyaçlarınıza uygun mükemmel yüzme havuzunu seçmenize ve kendi arka bahçenizde bir cennet yaratmanıza yardımcı olabiliriz.

Yüzme Havuzunuzu Kurmak İçin 4 Hızlı ve Kolay Adım!

1. Ücretsiz Fiyat Teklifinizi İsteyin

Fiberglass Trakpool Ekibimiz Yerinde Fiyat Teklifi Düzenlemek İçin Sizinle İletişime Geçecektir.

                                              2. Havuzunuzu Kuracağız

Havuz Yapımcılarımız Havuzunuzun Kazı ve İnşaat İşlemlerini Tamamlamak İçin Devam Edecektir.

3. Yeni Havuzunuzun Keyfini Çıkarın

Yüzmeye, Rahatlamaya ve Biraz Eğlenmeye Hazır mısınız? Deneyimli Ekibimiz Projenizi Tamamladı.

Ücretsiz Fiyat Teklifi

Şimdi ara

Doğrudan Satın Alın ve Arka Bahçe Cennetinizde Tasarruf Edin

GÖRDÜĞÜNÜZÜ SATIN ALIN….

Kolay bakım

yüzeyi, tüm niyet ve amaçlar için gözeneksizdir. Karşılaştırıldığında, bir beton havuzun yüzeyi çok pürüzlü ve son derece gözeneklidir. Bu kaba delikler, kraterler ve gözenekler alglere tutunacak bir yer sağlar. Algler betona gömüldükten sonra, şoklama, ovma, fırçalama ve çalışma başlar, aslında, yosunları uzak tutmaya yardımcı olmak için her hafta bir beton havuzun tamamen fırçalanması gerekir. İhtiyacınız olmayan bir sürü ekstra iş!

Sonuç olarak, bir fiberglas havuz, beton veya vinil astarlı havuzlara kıyasla tipik olarak size zaman, çaba ve paradan %75’e varan tasarruf sağlayacaktır.

Düşük Kimyasal Maliyetler

Tüm bu ekstra işlere ek olarak, yosunları öldürmek için havuz yüzeyine nüfuz etmek gerektiğinden, beton havuzlarda klor ve havuz kimyasalları kullanımınız çok daha yüksektir.

Beton havuzlar ayrıca suyun pH’ını düşürmek için periyodik dozlarda muriatik asit gerektirir. Bunun nedeni betonun alkali bazlı olması ve havuz suyunun pH’ını sürekli yükseltmesidir. Havuzunuzun pH’ı dengesiz olduğunda ve uygun şekilde dengelenmediğinde, dezenfektanınız potansiyeline ulaşmayacak veya belki de hiç çalışmayacaktır. Daha fazla kimyasala ihtiyaç duyulacak, daha fazla maliyet, daha fazla iş, kirli ve güvensiz havuz suyu, liste uzayıp gidiyor. Fiberglas havuzlar inerttir ve havuz suyu kimyanızı hiçbir şekilde etkilemez.

Daha Güçlü ve Daha Dayanıklı

Fiberglas havuzların vinil havuzlar gibi astarı yoktur, bu nedenle her 5-10 yılda değiştirme konusunda asla endişelenmeyeceksiniz.

Fiberglas havuzunuzun yüzeyi kalıcıdır

Daha Hızlı Kurulum

HAFTA VS. AYLAR!

Fiberglas havuz kabuğu bir fabrikada üretilip evinize tek parça olarak teslim edildiğinden, havuzun kurulumu iki ila üç hafta kadar hızlı olabilir! beton havuzların tamamlanması genellikle altı aya kadar sürer.

Haftalara karşı aylar!

Yine fiberglas havuzlar geçirimsiz ve gözeneksizdir. Tuz sistemleri havuzu hiçbir şekilde etkilemez.

Güzel Tasarım ve Seçimler

Fiberglas havuzlar yıllar önce piyasaya ilk çıktığında, tasarım ve kaplamada bazı kısıtlamalar ve dezavantajlar vardı. Açıkçası bazıları pek şık değildi.

Fiberglas havuz endüstrisindeki büyük ilerlemeler nedeniyle artık güzel çok renkli kaplama seçeneklerine, tasarım seramik karolara, yerleşik bronzlaşma çıkıntılarına, su özelliklerine, entegre havuz ışıklarına ve hatta yükseltilmiş spalara sahibiz!

Birinci Sınıf Fiberglas Havuzlar Doğrudan birçok stil ve boyut sunar ve her arka bahçeye ve bütçeye uygun bir havuzumuz vardır!

PürüZsüz Yüzey

Beton havuz yüzeyleri çok pürüzlü ve gözeneklidir – bu pürüzlü yüzeye sürtünerek yeni bir mayoyu bile mahvetmiş olabilirsiniz. Ek olarak, pürüzlü yüzey, ihtiyacınız olmayan bir şey olan yosun oluşumunu barındırır!

Bir fiberglas havuzun yüzeyi çok pürüzsüzdür ve ayaklarınızı ve vücudunuzu yormaz. Mayonuza takılmaz – fazladan fırçalama ve yosunlardan kaynaklanan kimyasal masraflar olmaz.

Fiberglas Yüzme Havuz Kurulumu.

Yazlık Evinizde, Villanızda, Bağ Evinizde Ömür Boyu  Kullanabileceğiniz Modern, Pratik, Ekonomik Havuz Çözümleri Sunarız.

Dünyada En Çok Tercih Edilen Hijyenik Havuz.

1 Günde Kurulum.

Hızlı, Pratik, Sağlam Ve Güvenli.

Sızdırma Ve Tadilat Derdi Yok, Anti Bakteriyel Ve Hijyenik, Yosun Tutmaz, Hızlı ve Kolay Kurulum, Kimyevi Maddelere, Isı Şoklarına, Her Türlü Hava Koşulları Ve Ultraviyole Işınlarına Dayanıklı. Zemin Üstü Ya Da Zemin Altı Olarak Kullanılabilir.

Trakya nın Havuz Markası TRAKPOOL…

Keyif Dolu Anların Tadını Çıkarın…

Yorum yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir